Tabichoice_2015

2015 in een notendop

Het jaar 2015. Het jaar dat Tabichoice ‘under construction’ is begonnen. De website was op zwart. Ik moest er even tussenuit, pas op de plaats nemen, rustig aan doen; nou ja, je kent het wel. Waarom? Na het overlijden van mijn zus heb ik mezelf gedwongen om de tijd te nemen en alles goed op een rijtje te zetten. Zo gezegd, zo gedaan.

Tabichoice in het nieuw

Terwijl Tabichoice op zwart was, was ik druk bezig met een nieuw design, een nieuw logo en nieuwe rubrieken. Het heeft mij ook de gelegenheid gegeven om uit te zoeken wat ik wilde bereiken met Tabichoice. Het eerste jaar dat Tabichoice bestond was ik namelijk nog zoekende. Uiteindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Ik wist al vrij snel welke weg ik wilde inslaan en waar ik naartoe moest werken. En dat heb ik vertaald in het nieuwe design en het logo. Ik kreeg er ontzettend veel energie van. Met een speciale dank aan Peggy Song. Zij heeft het logo voor mij ontworpen.

Uiteindelijk heb ik Tabichoice weer ‘AAN’ gezet. Ik was nog niet klaar. Nog steeds niet, maar dat was toen het moment. Zo voelde ik dat. Wat vond ik het spannend. Ik wist toen nog niet wat ik moest verwachten. Maar wat ik wel wist is dat wat ik heb neergezet uit mijn hart kwam en dat ik er meer dan 100% achter stond. Ik was trots en ben het nog steeds. Tabichoice is in 2015 is gegroeid. Gegroeid in het concept, de uitstraling, de samenwerkingen met designers en ook in het aantal bezoekers. Zo ontzettend fijn om elke dag weer zoveel bezoekers te mogen verwelkomen. Ik ben in 2014 begonnen met 15 bezoekers per dag. Nu zijn het er ruim 200 per dag. Voor anderen is dit aantal hoogstwaarschijnlijk een schijntje, maar ik vind het veel en waardevol. Helemaal omdat Tabichoice gericht is op een niche: tassen. En om precies te zijn: tassen van designers in Nederland die elk een bijzonder concept hebben. Een niche betekent ook dat je daarmee een kleine groep bereikt. Klein, maar wel kwalitatief (kwaliteit gaat bij mij boven kwantiteit). Een groep die daadwerkelijk geïnteresseerd is in tassen, op zoek zijn naar een tas, maar het allerbelangrijkste: interesse hebben in Tabichoice. Ontzettend bedankt dat jullie Tabichoice hebben bezocht en ik hoop dat jullie dat ook blijven doen! 

Ook de designers met wie ik het afgelopen jaar heb mogen samenwerken (en in de toekomst ook zal doen) en de mensen die meewerkten aan Tabichoice ben ik zeer dankbaar. Jullie ook ontzettend bedankt!

Een blik, een klik en BAM: vriendschap

Niet alleen met Tabichoice, maar ook privé gebeurde er veel. 2015 Was een emotionele wervelstorm. Vallen en opstaan. Keihard huilen en er weer bovenop komen. Tranen van binnen en een lach naar buiten. Ik kijk terug naar een jaar waarin ik in rouwtherapie ging om er weer bovenop te komen en omringd ben door veel lieve mensen. Dan heb ik het niet alleen over Jim, Aiden, Dax, mijn ouders en familie, maar ook over mijn vrienden die ik al jarenlang ken en vrienden ontstaan uit nieuwe vriendschappen. Uit eten, BBQ’s en vele borrels gingen gepaard met steun, gezelligheid en liefde. Oh ja en wijn, veel wijn. Ook bij MediaCT heb ik ontzettend veel steun gehad. Bedankt voor het begrip en de ruimte die mij gegeven is.

Ja, ik kijk terug naar een mooi jaar. En 2016? Die zal ik met open armen verwelkomen. Een jaar waarin ik nog meer mooie dingen ga doen, wil samenwerken met inspirerende mensen, hoopt op prachtige ontmoetingen en wederom omringd zal worden door veel lieve mensen. En dit allemaal op een rustig tempo. Balans.

In 2016 zal ik verder werken aan Tabichoice. Aan de rubrieken, de tassen, de samenwerkingen en misschien (eindelijk) ook de webshop. Ik zeg: Kom maar op met 2016! Ik ben er klaar voor. 

 

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login