Klaas_Hoekstra_Header_Tabichoice

Liefde vier je elke dag

1, 2, 3, 4, 5, 6 stuks.

Af en toe besef ik mij weer eens dat vriendschap niet iets is wat je forceert, maar wat je creëert en wat als vanzelfsprekend gaat. Het is niet iets wat je in jaren opbouwt, maar bij vriendschap gaat het juist om de klik die je samen meteen voelt en hebt. Of je elkaar nou al jaren kent of net een dag. Bij vriendschap maakt het niet uit of je elkaar dagelijks ziet of 1 keer per jaar. Dat besef had ik afgelopen vrijdag weer. 

Vrienden van ons waren afgelopen vrijdag 10 jaar getrouwd. Dit wilde hij zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Al weken geleden was hij bezig met een verrassing voor zijn vrouw. En zij wist van niks. NIKS! Ik lekker wel :).  Ik zou het trouwens zelf wel ontzettend frustrerend vinden als ik iets niet wist. Voor het geval je het nog niet door had; ik houd van controle… Dit 10-jarige jubileum hebben we samen met nog een ander stel met ze mogen vieren. 

Een chefkok, vrienden, liefde, wijn, cola voor Jim, geluk, zaligheid, zon en ontzettend veel lol kenmerkten de avond. Wat hebben we genoten en wat heeft de liefde en vriendschap ons weer perplex doen staan. Prachtig om zo’n gelukkig stel (eigenlijk twee stellen) tegenover je te zien, maar ook fijn om vrienden om je heen te hebben. Wat een heerlijke avond en wat een memorabele woorden. Het heeft indruk gemaakt. 

 Nou Jim, kom maar op. 24 Juni zijn we alweer 11 jaar getrouwd. Ik ben benieuwd of je nu ook geïnspireerd bent :). 

Klaas_Hoekstra_Tabichoice

Oh ja en die chefkok? Het eten was verrukkelijk en alles was tot in de puntjes verzorgd. Klaas Hoekstra, die raad ik zeker iedereen aan.  Meer informatie vind je hier.

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login