Bella_Vita_Annemarie_Bolt_Tabichoice_header

De tas van Annemarie Bolt

Trouwen doe je samen met Annemarie Bolt

Ooit besloot ze om gynaecoloog te worden. Ze heeft geneeskunde gestudeerd en heeft vervolgens vier jaar in het ziekenhuis gewerkt. Nog niet lang geleden ging ze haar droom achterna. Annemarie besloot om datgene te doen wat ze altijd al wilde doen: organiseren van events. Een moedige stap die niet veel vrouwen haar na zullen doen.  Respect Annemarie. Natuurlijk ben ik benieuwd welke tas er dagelijks met haar meegaat.

Vertel eens: wie ben je en wat doe je in het dagelijkse leven

“Ik heb sinds kort twee eigen bedrijven: Bella Vita Events en Bella Vita Weddings. Voor Bella Vita Events organiseer ik feesten voor zowel particuliere als de zakelijke markt. Voor Bella Vita Weddings organiseer ik bruiloften. Ik ben dan als het ware de weddingplanner.”

Waarom Bella Vita?

“Wat ik nu doe, wilde ik altijd al doen. Ik was altijd degene die de events organiseerde waar ik werkte. Ik had altijd al twijfels of ik de juiste studie volgde. Ik vond het veel leuker om een personeelsuitje te organiseren dan arts te zijn. Op het moment dat ik een specialisatie moest kiezen, heb ik een weloverwogen besluit genomen om te stoppen en afscheid te nemen van de medische sector. Ik ben toen begonnen met Bella Vita.”

Van Gynaecoloog naar Weddingplanner. Een moedige stap. Vond je het niet eng?

“Nee helemaal niet. Ik vond het niet eng. Het was echt een opluchting en ik ga nu met mijn eigen flow mee. Ik doe nu wat ik echt helemaal leuk vind. Ik mis de medische wereld geen seconde.”

Wat is je levensmotto?

“Ik heb niet echt een levensmotto, wel een uitgangspunt. Je leeft niet alleen om te werken. In het ziekenhuis kan je gegarandeerd rekenen op een 60 urige werkweek. Op zich niet erg, maar je moet toch wel een bepaalde passie hebben. En die had ik niet. Mijn uitgangspunt is dan ook: Het werk wat je doet, moet ook echt je passie zijn. En van mijn hobby heb ik mijn beroep van gemaakt.”

Bella_Vita_Annemarie_Bolt_Tabichoice_2

Welke tas gaat er dagelijks met je mee?

“Dat is deze roze mega tas van DKNY.”

Hoe kom je aan deze tas

“Ik heb deze tas vorig jaar van mijn ouders gekregen. Ik zocht een modieuze tas waar mijn ziekenhuis spullen in konden. En nu gebruik ik de tas voor Bella Vita.”

Waar moet een tas aan voldoen

“Hij moet over mijn schouder kunnen. Verder vind ik het handig als een tas meerdere vakken heeft en groot is.’

Wat heb je altijd mee in je tas

“Wanneer ik aanwezig moet zijn op een bruiloft is mijn tas praktisch vol. In mijn tas heb ik dan: naald, draad, veiligheidsspeld, panty, poetsdoekjes, haarspeldjes, deo. heel veel praktische en functionele dingen.”

Bella_Vita_Annemarie_Bolt_Tabichoice

Is er nog een tas die je wilt hebben

“Ik ben op zoek naar een tas die kleiner is dan deze, gemaakt van lichtblauw leer.”

Tot slot heb je nog een tip?

“Evalueer af en toe wat je doet en hoe je staat in het leven. Ben je niet tevreden? Verander er zelf iets aan!”

Wat een inspirerende vrouw he?! En een leuk detail is dat Annemarie volgend jaar gaat trouwen! Lees hier alles over haar aanzoek. MET filmpje! *smelt*

Meer info over Bella Vita: www.bellavita-weddings.nl

In de rubriek ‘De tas van..’ krijg je een kijkje in de tas van een ander. Elke vrouw en man heeft zijn/haar eigen reden waarom hij/zij een tas koopt en wat erin gaat, maar ook wat hij/zij in het dagelijkse leven doet. Laat je inspireren.

Ook leuk om te lezen:

De tas van Jossine Modderman, hoofdredactrice LINDAnieuws

Gastblog van Jellie Tiemersma: Pas op, het werkt verslavend!

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login