Felice_Veenman_Tabichoice_detasvan

De tas van Felice Veenman

Felice Veenman

Ik heb haar vorig jaar leren kennen. Eén e-mail, één telefoontje en er was direct één klik. Meer hadden we niet nodig. Voordat we het wisten was de samenwerking tussen Vrouwenpower en Tabichoice geboren. Geweldig hoe snel en eenvoudig dat kan gaan. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Toch? Ik ben dan ook erg benieuwd welke tas er achter Felice Veenman schuil gaat.

Wat doe je in het dagelijkse leven

“Ik ben eigenaar van twee websites met forum waaronder vrouwenpower.nl, moeder van 2 volwassen kinderen en getrouwd met Ton Veenman.”

Wat is je levensmotto

“Het leven is het waard geleefd te worden.”

Wat is jouw favoriete tas

“Deze vintage vintage bruin leren rugtasje.”

Felice_Veenman_Tabichoice_detasvan_rugtas

Waarom is deze tas favoriet

“Het is een heerlijk makkelijk tasje. Er past meer in dan je denkt, het past overal bij en het is gewoon een heel lief tasje

Waarom heb je deze tas gekocht

“Ik zag de tas in mijn lievelings vintage winkel en het was liefde op het eerste gezicht.”

Wat zit er nu in je tas…

“Visite kaartjes, een lippotlood, 3 bonnetjes, m’n portemonnee. Normaal is mijn tas bomvol zooi, maar ik heb hem recent even leeg gegooid…”

 

Haar website is zeker de moeite om te bekijken. Je vindt er veel onderwerpen gerelateerd aan de vrouw (what else met de naam: Vrouwenpower): vrouwenpower.nl

In de rubriek ‘De tas van..’ krijg je een kijkje in de tas van een ander. Elke vrouw en man heeft zijn/haar eigen reden waarom hij/zij een tas koopt en wat erin gaat, maar ook wat hij/zij in het dagelijkse leven doet. 

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login