Gastblog_Felice_Veenman_Tabichoice

Gastblog van Felice Veenman

Liefde op het eerste gezicht

Daar lag ze: tussen de brocante-spullen die een vriendin van mij had uitgestald. Mijn vriendin heeft een geweldige winkel met gordijn en meubelstoffen. Af en toe maakt ze een uitstapje naar gadgets, spulletjes en dingetjes, gewoon omdat het leuk is.

En om de zoveel tijd gaat alles wat teveel is ”eruit” in een brocantestalletje. Daar lag ze dus en ik viel onmiddellijk en zonder nadenken op haar. Een klein gebreid tasje.

Een koopje

Omdat ze maar acht euro vijftig kostte, hoefde ik er verder ( zoals het ook hoort bij echte liefde ) niet over na te denken. Ik stopte haar samen met wat andere spulletjes ( mijn vriendin heeft namelijk een akelig goede smaak ) in een ordinaire boodschappentas van Albert Hein. Maar al in de auto haalde ik haar tevoorschijn. Ik wilde haar nogmaals bewonderen.

Aantrekkingskracht

Wat was het nu dat  me zo in haar aantrok? Ik moet bekennen: ik weet het niet. Ik denk het ongebruikelijke materiaal: een gebreide tas: je ziet het niet dagelijks. Is het omdat ik zelf in een vorig leven fanatiek gebreid heb en ik weet hoe leuk het is om noppen te breien? Is het omdat ze anders is en ik daarvan hou? Ze is niet hip en trendy merkte ik aan de blik van mijn dochter, toen ik met haar thuiskwam. Maar dat interesseert me helemaal niet. Ik vind haar een oergeestige combinatie met mijn gebreide jurken.

Perfect zoals ze is

Zoals het hoort hij echte liefde, vergeef ik haar alles. Dus ook haar ietwat armzalige binnenkant, en het feit dat het ritsje van dat ene extra vakje dat ze heeft, het binnen een week begaf. Ze is trouwens helemaal niet sterk in ritsen, de schat. Het lipje van haar sluiting, brak binnen 2 weken af. Dat heb ik opgelost: het heeft haar alleen maar mooier gemaakt.

Felice Veenman

Over Felice Veenman

Ze is eigenaar van het platform vrouwenpower.nl. De meest uiteenlopende onderwerpen waaronder mode, trends, liefde, huis en tuin vind je op dit platform. Zoals de naam al zegt richt dit platform zich op vrouwen, maar mannen zijn ook zeker welkom!

Over Gastblog: Inspireren doe je door te delen. Inspireer anderen en vertel je verhaal door een gastblog (of meerdere) te schrijven. Alles is mogelijk. Natuurlijk wel eentje waarin de tas ook een rol speelt. Doen? Natuurlijk! Laat het weten via het contactformulier. Ik kijk er naar uit! 

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login