Mannen shoppen met Studio Mulder

Shopper van Studio Mulder

Wow, besef jij het al? Over 2 weken is het Kerst. De tijd vliegt voorbij. Ik moet toegeven dat het Kerstgevoel nog niet aanwezig is bij mij. Wellicht dat daar verandering in komt, zodra we de Kerstboom hebben gekocht en opgetuigd hebben. Mijn kinderen moeten eerst nog bijkomen van het Sinterklaasfeest.

Anyway, Kerst dus. Bij ons staat Kerst in het teken van cadeautjes, gezelligheid en eten. Veel eten! Dat laatste is erg belangrijk. Maar bij Kerst hoort ook cadeautjes onder de boom. En over cadeautjes gesproken: de extra kilo’s die ik van het vele eten cadeau krijg, daar denk ik dan nog niet aan.

Stoere shopper waar je mee gezien mag worden

Volgende week start mijn jacht naar cadeautjes. Shoppen dus! Voor vrouwen is het de gewoonte om een grote shopper mee te nemen. Ook mannen mogen wat mij betreft gezien worden met een mooie shopper. En een shopper voor mannen heb ik gevonden in de collectie van het label Studio Mulder. Een blauwe om precies te zijn. Deze die je hieronder ziet.

Studio_Mulder_Tabichoice_shopper

What you see, is what you get. Dat straalt deze shopper ook uit. De shopper is stoer en stevig. De kobaltblauwe kleur geeft de tas extra charme. Een prachtige kleur overigens. De tas is handgemaakt en vervaardigd van hoog kwalitatieve zeildoek.

Studio_Mulder_Tabichoice_shopper_voor

De shopper is aan de voorkant voorzien van een vakje. In dat vakje kan je je sleutels, portemonnee en andere kleine dingen in kwijt. Maar goed, laten we wel wezen: ik ken geen man die extra dingen meeneemt anders dan zijn portemonnee, telefoon en sleutels. De portemonnee wordt vaak weggestopt in de broekzak of in een jaszak. En de sleutels idem. De ‘bobbels’ in de broekzak noem ik het. De telefoon hebben ze veelal in de hand om zogenaamd bereikbaar te zijn. Daar zijn we dus over uit. Maar onderschat de functionaliteit van het voorvakje niet! Het voorvakje is ontzettend handig voor de kleine (functionele) dingen die je niet zo snel nodig hebt, maar wel snel bij moet als je het wel nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tissues en pennen.

Het komt erop neer dat de belangrijkste functionaliteit die deze shopper heeft tijdens het shoppen, is om de aankopen erin te doen. Dat scheelt enorm in het dragen van verschillende tassen aan één hand. Wat ook mooi is: anderen zien dan niet direct waar jij je cadeau hebt gekocht. Dat is makkelijk geheim houden. Je stopt hem immers in de shopper. Tadaaa! Bovendien, een man met deze tas, al shoppend, maakt indruk.

Studio_Mulder_Tabichoice_shopper_sluiting

De shopper sluit je met een drukknoop. En de binnenkant is zoals bij iedere shopper: één grote vak, waar je je spullen in kwijt kunt.

Natuurlijk is deze shopper niet alleen geschikt om te shoppen. Hoe vaak shopt een man nou?! De tas is ook heel erg geschikt om dagelijks te gebruiken om bijvoorbeeld naar het werk te gaan. Je laptop past erin (let op: wel in een een laptopsleeve doen voor extra bescherming), telefoon, notitieboekje en alle andere functionele dingen die een man nodig heeft.

Functionaliteit blijft terugkomen bij deze shopper van Studio Mulder. De tas is opvallend door het materiaal in combinatie met de kleur.En wanneer hij deze tas even niet gebruikt, kan je hem mooi zelf gebruiken. Het is een mooie shopper waar je absoluut mee gezien mag worden. Het maakt niet uit of je nou man of een vrouw bent.

Ook leuk om te lezen:

Interview met Ratna Ho en Pascal Mulder

 

Meer informatie: www.studiomulder.com

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login