Omybag_The_Harvey_Tabichoice_header

O My Bag suits Harvey

Een stijlvolle verschijning met The Harvey

Suits. Wie kent deze populaire serie nou niet. Goedgeklede mannen met heel veel stijl. Daar kunnen de Nederlandse mannen wat van leren. Vrouwen die Louboutins en designers kleding dragen. En ook nog eens leuk zijn! De serie draait in het bijzonder om Harvey. Een man met stijl, een klassieke uitstraling, knap en oh zo zakelijk. Een man die zich goed kan beheersen, eigenlijk best saai en tegelijkertijd ook fascinerend is. Eentje die je eigenlijk wel wilt, maar te mooi is om waar te zijn.

The Harvey

Dit najaar heeft O My Bag haar collectie uitgebreid. Een uitbreiding waaronder Harvey  een inspiratie bron is geweest. Dit heeft zich vertaald naar een klassieke zakelijke tas. Harvey heeft in de serie zelf nooit een tas mee. Althans ik heb het nooit bij hem gespot. En als Harvey een tas zou zijn, dan is het deze wel! Kernwoorden: eenvoud, klassiek en stijlvol. What you see is what you get. Net als Harvey. De tas is vervaardigd van glad en zacht zwart leer met een glimmende uitstraling.

Omybag_The_Harvey_Tabichoice

Ook de binnenkant is niet meer en niet minder dan wat je nodig hebt. Een ritsvak, zijvakjes, een vakje voor twee pennen en uiteraard is er ook ruimte voor je laptop.

Omybag_The_Harvey_Tabichoice_binnen

De buitenkant van de tas is voorzien van een zijvak die je sluit met een magneetknoop.

Omybag_The_Harvey_Tabichoice_zij

De onderkant is voorzien van nopjes en je kunt de tas ook met een schouderband dragen. Let op: kan, het hoeft niet. Het is erg leuk dat je een verstelbare schouderband bij de tas meekrijgt, maar gebruik hem alsjeblieft niet. The Harvey komt het beste tot zijn recht wanneer je hem aan je hand vasthoudt.

Omybag_The_Harvey_Tabichoice_onder

Dus mannen onder ons: laat je ook inspireren door O My Bag èn Suits natuurlijk.

Meer informatie: www.omybag.nl

Ook interssant om te lezen:

O My Bag; The Janet

Interview met Paulien Wesselink

 

 

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login