Chalrose_Sorgenfri_Tabichoice_header

Op stap met Chalrose

Een mooi label van Nederlandse bodem

Het lijkt al zo lang geleden! Afgelopen zomer zat ik nog in de tuin bij Chalrose. Remember: Op bezoek bij Chalrose? Wat heb ik toen genoten van het uitzicht, de zon, het gezelschap en natuurlijk van de nieuwe tassen uit de Next Week collectie. De tassen waren net binnen en zijn vervaardigd van leer en zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Mijn oog viel direct voor de antiek bruine kleur. Ik vond niet alleen de kleur mooi, maar ook de hoogglans die de tas heeft. Ik keek mijn ogen uit. En als klap op de vuurpijl heb ik niet één, maar twee tassen meegenomen.

Een tas met gebruiksaanwijzing

Ik heb de tas gebruikt. En hoe! De hengsels van de tas hebben de juiste lengte. Je kunt de tas met gemak om je schouder dragen, maar ook gebruiken als handtas. Er hoort standaard een verstelbare schouderband bij de tas. Zo nu en dan kan het handig zijn om de schouderband te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je boodschappen gaat halen of met zes kinderen op pad gaat. Je kunt jezelf überhaupt de vraag stellen waarom je met zes kinderen op pad wilt gaan. Alleen (done that, been there). Op het eerste gezicht lijkt de tas van Chalrose heel basic. Een tas die opvalt door de eenvoud. Maar deze tas is juist eentje met gebruiksaanwijzing. Je kunt namelijk heel veel kanten op met Chalrose. Weten we allemaal nog wat zo kenmerkend is van dit label? Juist! De veelzijdigheid: 1 tas, 1001 looks.

Chalrose_Tabichoice

Chalrose’s Next Week van binnen

De binnenkant heeft naast een mooie rode kleur ook een goede functionele indeling. Er is genoeg ruimte voor onder andere je telefoon, creditcard, laptop, tablet, tissues, panty, vaseline en laders. Kortom, de tas is zeer ruim. Er kan veel in! Dus op pad gaan met zes kinderen kan met gemak. Een leuk detail zijn de ritsen aan beide zijkanten. De ritsen zijn een creatieve oplossing om snel en makkelijk je sleutels in de tas te doen. Oh ja, er hoort ook standaard een sleutelhanger bij in dezelfde kleur van de tas die je ook nog eens makkelijk kunt vast clicken.

Chalrose_binnenkant_Tabichoice

De veelzijdigheid van Chalrose

Niet alleen de clicks  zorgen ervoor dat de tas een andere look krijgt. De Next Week tas is zo gemaakt, dat je hem heel snel van vorm kunt veranderen. En voor het laatste komt er geen ‘click’ bij kijken. Wat je wel nodig hebt is een korte instructie hoe je de vorm van de tas kunt veranderen.

Accessoires_Tabichoice_Chalrose

Links: tas veranderen van vorm | rechts: voorbeelden van de clicks

Op de foto hier links boven zie je een drukknopje. Dit knopje zorgt ervoor dat je de tas transformeert in een soort van knapzak. Zie foto links hieronder. Ik heb bij deze tas gekozen voor de portemonnee / handtas click (binnenkort meer hierover in Tas Uitgelicht) en een click met franjes.

Tassen_Chalrose_Tabichoice_1

 

Als je man, vrouw, vriend of vriendin niet meer kan bedenken wat hij/zij je geven moet of jij niet meer wat wat je na tien jaar huwelijk vragen moet, is een tas van Chalrose een mooi cadeau. De tas kan je namelijk uitbreiden met de clicks. Daar komt bij dat een click ook leuk is om cadeau te krijgen voor Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar.

Het mag duidelijk zijn dat ik enthousiast ben over deze tas. En ik deel graag deze enthousiasme met iedereen. Ik weet zeker dat jij net zo verliefd zal worden op deze tas als ik. Oke, ik geef toe… ik word zo vaak verliefd op een tas. Daar kan ik helaas niks aan doen. Daarom heb ik niet alleen deze tas getest, maar heb ik ook een aantal andere dames de tas laten voelen, proeven en ruiken. Ik had immers twee tassen meegenomen :). Binnenkort zijn deze ervaringen te lezen op Tabichoice.

Oh ja en een nieuwe tas, vraagt natuurlijk om een nieuwe jas en nieuwe schoenen. De schoenen heb ik nog niet gevonden, maar de jas wel (zie header. Jas is de Trinity coat van het label Ness). 

Over Chalrose:

Chalrose  is een prachtig label en een sterk merk. Sterk doordat het label uniek is in haar concept, met passie de collectie samenstelt en open staat voor vernieuwing, maar nooit haar eigen normen en waarden uit het oog zal verliezen. De tassen uit de Next Week collectie zijn een vertaalslag van het stoere en vrouwelijke karakter van de designer. 

Ook leuk om te lezen:

Interview met Chalrose

Click met Chalrose

 

Meer informatie over Chalrose: www.chalrose.com

Meer over het label Ness:  www.ellerieagenturen.nl

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login