Waarom Tabichoice

De tas is een geweldige accessoire en het maakt je outfit compleet. Wist je dat Nederland ontzettend veel ambacht kent in deze branche? De kracht van Tabichoice is dat alle informatie over tassen te vinden is op dit platform waaronder interviews,  reviewsinspiraties en tips. Een platform waar je gericht op zoek kunt gaan naar die ene tas en ook waar de bezoeker zich kan laten inspireren en tips kunt vinden.

De pijlers van Tabichoice:

Inspireren

kennis delen

samenwerken

Inspireren

Designers van tassen die handgemaakt zijn, fairtrade, duurzaam zijn, vervaardigd zijn van de meest verrassende materialen en/of eigenzinnig vormgegeven zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken! Elk label is uniek en dat zie je terug in de de collectie(s). Deze tassen vind je hier. Op dit platform. Al deze labels hebben één ding gemeen: een verhaal. Laat je inspireren door het verhaal achter de tas en laat je meenemen in de visie van de designer.

Kennis delen

Tabichoice staat ook voor kennis delen, mensen met elkaar te verbinden en om jouw merk te ondersteunen. Tabichoice laat je dieper nadenken over jou en je label. En aan de andere kant helpt Tabichoice de bezoeker op weg om een keuze te maken welke tas bij hem of haar past. Er zijn ook zoveel soorten tassen. Een tas koop je niet zomaar. Je moet er verliefd op worden.

Samenwerken

Ik ben en blijf continue op zoek. In mijn zoektocht naar bijzondere labels van tassen, word ik steeds weer verrast. Gewoonweg fantastisch wat ik elke keer ontdek. Mijn ontdekkingen wil ik niet voor mezelf houden, maar wil ik met iedereen delen. Ik werk dan ook graag samen om de naamsbekendheid van jouw merk te vergroten en aan iedereen te laten zien, horen, proeven en ruiken dat jouw label bestaat!

Lees hier meer over samenwerken met Tabichoice.

Heb jij tips? Ik houd mij graag aanbevolen.

OMYBAG_FlyViolet_Croco_Tabichoice

Tas van O My Bag, Fly Violet Croco

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login