Tabitha Karta

Leuk dat je mijn website bekijkt!

Mijn naam is Tabitha Karta. Ik ben moeder van twee ondeugende jongens (Aiden & Dax) en getrouwd met de allerliefste man (Jim). En om je een beeld te geven; hieronder een foto van mijn gezin. Zij zijn mij heel dierbaar en ik kan geen dag zonder ze. Het is ook elke dag dolle pret met ze. Het zijn jongens… dus heel veel energie in huis. Voetbal, gamen en auto’s zijn favoriete bezigheden. Naast de gebruikelijke “jongens dingen” probeer ik ze ook iets van fashion mee te geven. Ik betrek ze in alles wat ik doe en leer ze om hun eigen stijl te creëren en hun hart te volgen. Aiden en Dax vinden het interessant om mij te helpen met Tabichoice: foto’s maken, dozen openen van tassen die continue bezorgd worden, maar ook wat je met het internet kunt bereiken waaronder een website bouwen en beheren. Erg leuk om mijn kennis met ze te delen.

Ik houd van lekker eten, geniet van elk moment van de dag en zit niet graag stil. Het laatste ervaart mijn man af en toe als vervelend. Jim en ik zijn inmiddels 14 jaar samen, dus hij is wel wat gewend. En ook de kinderen weten langzamerhand hoe ze met mijn impulsiviteit om moeten gaan… just go with the flow is het dan. Gelukkig zijn Jim en ik heel goed op elkaar ingespeeld, vullen we elkaar goed aan en geven we elkaar de ruimte om te ontwikkelen. En dat is erg fijn. Het gaat overigens niet altijd zonder slag of stoot hoor! Laat ik dat even vooropstellen. Herkenbaar?

In mijn carrière heb ik veel ervaring mogen opdoen in de wereld van marketing, fashion en eCommerce. Mijn loopbaan in het kort: fashion styliste voor diverse merken, marketing manager voor NOA NOA, traffic manager bij een marketing/communicatie bureau en momenteel project manager bij een supertof eCommerce bureau: MediaCT.

Kortom, met Tabichoice bundel ik mijn ervaring (bijna 20 jaar) in fashion, marketing en eCommerce.

MijnGezin_Tabichoice

Met mijn favoriete mannen.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login