Secrid_wallet_header

Sssst, it’s a Secrid!

Review

Secrid is even wennen

Ik heb mijn hele leven lang alleen maar grote portemonnees gehad. Je weet wel zo eentje die je makkelijk in je tas terug kunt vinden en waar ook werkelijk alles in gaat: oneindig veel (kortings)pasjes, foto’s, bonnetjes en meer prularia. Toen ik deze miniwallet van Secrid kreeg, moest ik wel even wennen aan het formaat. Deze portemonnee is namelijk drie keer kleiner dan wat ik gewend ben.

Secrid_Wallet_review_Tabichoice

Secrid is perfect in je clutch en andere kleine tassen

Ik kende dit product al via mijn man en een aantal vrienden van het mannelijk geslacht. Ik ken geen vrouw die een Wallet van Secrid in haar tas heeft. Waarschijnlijk om dezelfde reden als wat ik had: het formaat. Door het formaat moest ik kritisch zijn wat er ‘meeverhuisd’ werd van mijn oude (grote) portemonnee naar mijn miniwallet. Dat was overigens minder lastig dan ik had verwacht. Ik heb het inmiddels een aantal weken in gebruik. Mijn voordelen op een rijtje.

Voordeel 1: De miniwallet  is klein en smal. Het formaat is perfect om bijvoorbeeld in je clutch of een andere tas in klein formaat te doen.

Secrid_Wallet_review_smal

Voordeel 2: Je pasjes zijn goed beschermd en geordend in de Cardprotector. De Cardprotector is de basis van de Secrid productenlijn, is gemaakt van aluminium en biedt ruimte voor maximaal zes pasjes. Onderin vind je een zwart schuifje dat je van links naar rechts kunt schuiven. De zes pasjes komen dan uit de Cardprotector. Je haalt het betreffende pasje eruit en de rest schuif je er met gemak weer in. Een kind kan de was doen. Lees hier meer over hoe de Cardprotector werkt.

Secrid_wallet_review_passen

Voordeel 3: Je gaat bewust om met je inhoud. De miniwallet biedt alleen ruimte voor alles wat je nodig hebt. Klinkt dubbel, maar dat is het ook. Denk er maar over na. Er is ruimte voor je papiergeld en mocht je meer dan zes pasjes nodig hebben, kan je in de extra vakjes twee pasjes kwijt. Wanneer je geen extra pasjes hebt, kan je (niet al teveel) muntgeld in kwijt. Er is bijvoorbeeld geen ruimte voor bonnetjes van maanden oud.

Verder was ik mij er eerder niet bewust van, maar ik heb bijna nooit contant geld bij me. Daar heb ik dan ook een goede reden voor: ik heb namelijk de slechte eigenschap om contant geld binnen NO TIME uit te geven. Alleen hierom is elke wallet van Secrid perfect voor mij!

Secrid_Wallet_review_opengeklapt

Voordeel 4: De miniwallet sluit je  veilig met een drukknoop.

Secrid_Wallet_review_button

In het begin was het even wennen hoe het werkte met de pasjes, maar na een tijdje wist ik niet beter. Ik vond het wel lastig dat je er niet al teveel muntgeld in kwijt kunt en ook dat de foto’s van mijn kinderen er niet in konden. Maar goed, dat is ook eenvoudig opgelost want ik heb bijna geen contant geld bij me en ik heb een IPhone en een Samsung; dus genoeg alternatieven voor mijn foto’s. 

Eigenlijk heb ik geen minpunten en ben ik meer dan enthousiast! Mijn vooroordeel dat de wallets van Secrid alleen geschikt zou zijn voor mannen, klopt absoluut niet. Helemaal niet zelfs. De miniwallet is voor man en vrouw. Doordat hij klein van formaat is, heb ik in in mijn smalle schoudertas meer ruimte voor andere dingen zoals mijn grote brillenkoker.

Secrid_Wallet_review_terras

De miniwallet is een blijvertje. Daar komt bij dat de kleur ook eens ontzettend mooi is en de wallets van Secrid zijn in nog veel meer hippe kleuren en varianten verkrijgbaar.

Een tip: zoek je nog een cadeau voor vaderdag? Dan is dit wel echt een mooi cadeau. Een andere tip: miniwallet is ook een mooi cadeau voor jezelf.

Secrid_Wallet_review_Tabitha

Volg Tabichoice ook op Instagram:

Instagram

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login