My Paper Bag Header

Myomy do Goods |My Paper Bag

Review | My Paper Bag

My Paper Bag is ontworpen door Ramón Middelkoop. Ramon is afgestudeerd aan de Design Academie in Eindhoven. Bij het ontwikkelen van deze tas heeft hij zich laten inspireren door de papieren tas. Myomy do Goods heeft van zijn ontwerp een duurzaam exemplaar gemaakt van ecologisch gelooid leer. Dit model is inmiddels uitgegroeid tot een collectie. Een collectie die blijft verrassen en continue in beweging is. Zo ook deze tas. De Paper Bag uit deze review komt uit de Spring / Summer collectie ’14 en in de kleur zacht roze.

Lekker stevig

De tas is langwerpig van formaat en heeft een sublieme zacht roze kleur. Een kleur die momenteel  perfect past bij het modebeeld van Spring / Summer ’14. Zacht roze / pastel roze zie je momenteel in vele kleding- en schoenen collecties waardoor deze tas bij vele outfits leuk kunt combineren!

My_Paper_Bag

Materiaal

De Paper Bag is gemaakt van ecologisch leer. Het leer is erg stevig. Leuk detail is dat je ook door het kartelrandje en het formaat echt goed ziet dat de papieren tas een inspiratiebron is geweest.

Myomy do goods

 

My Paper Bag is een mooie tas die je overal mee kunt nemen. Een dagje shoppen, naar het werk. een borrel en zelfs mee naar het strand!

MyPaperBag_Tabichoice

I lOVE THIS BAG! Kijk ook eens op Instagram voor de fotoreportage.

Instagram

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login