MiBoSo_Tabichoice_header

Sporten bij MiBoSo

Niet alleen tassen is een passie voor mij, maar vanaf nu heb ik er een nieuwe passie bij. Nou ja, passie… ik ga er mijn nieuwe passie van maken of zo iets. Na jarenlang twijfelen en elk jaar zeggen dat ik het ga doen, ben ik dit jaar toch echt begonnen: sporten.

Tja wat zal ik zeggen, ik was er te lui voor en ik zag het nut niet om te doen. Een beetje moe worden, spierpijn krijgen, zweten en stinken. Vier dingen die ik absoluut niet leuk vind. Daar komt bij dat ik niet naar een sportschool wilde gaan. Een sportschool waar je alleen maar spierbundels en strakke lichamen om je heen ziet.

En toch heb ik dit jaar de stap gemaakt. En weet je wat de doorslag gaf? Mijn intakegesprek. Zonder ook maar een apparaat aangeraakt te hebben! Bijzonder niet?! Door dit gesprek werd mij al snel duidelijk dat sporten niet alleen maar bloed, zweet en tranen is, maar dat het ook gaat om plezier hebben in combinatie met een hoog relax gehalte. Althans bij MiBoSo. Je wordt gemotiveerd om alles in je eigen tempo te doen. Een beetje lummelen zit er overigens niet bij. Ik probeer het stiekem wel eens, maar dan heb je opeens een Kelly naast (of erger: achter) je staan ;D. Sporten bij MiBoSo is heel laagdrempelig en het team is erg enthousiast. Een team dat ervoor zorgt dat ik elke week braaf ga sporten. Niet 1, niet 2, maar wel 3 of 4 keer per week! Ik noem geen namen van het team, want ook diegenen die ik nog niet ken zijn enthousiast (Kelly, Indy en Sam jullie weten wel dat ik jullie bedoel ;p).

Waar ik voorheen totaal het nut niet van inzag, zie ik het nu wel. Ik zie na een maand al resultaat: ik word zwaarder; dan noemen ze spieren. Dat werd mij deze week netjes uitgelegd. Het zwaarder worden neem ik nu dan voor lief. Mijn lichaam voelt strakker aan, ook dat zijn spieren. Joh, ik word straks nog één van die mensen waar ik tot dit jaar niet naar de sportschool wilde gaan!

Of ik deze stap eerder moest maken: nee niet echt. Ik moest er mentaal ook klaar voor zijn. En dat ben ik nu. Dat was ik vorig jaar en de jaren daarvoor niet. Ik heb zelfs Jim overtuigd. Hij moet er nog heen, maar dat komt wel. Ook hij moet er mentaal klaar voor zijn…

MiBoSo is een superleuke sportschool die ik ook echt iedereen aanraad!

Meer weten over MiBoSo: www.miboso.nl

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login