OmyBag_Tabichoice_header_TheJanet

The Janet

O My Bag verrast met The Janet

Enige tijd geleden ontving ik een doos van O My Bag. Een doos met drie tassen uit de nieuwe collectie. Vanwege mijn naderende vakantie heb ik de tassen helaas niet uitgebreid kunnen testen, maar de tassen die ik heb gezien en kort heb kunnen beoordelen, hebben indruk  gemaakt. Ik was erg verrast.

The Janet

The Janet is een shopper, maar het formaat van The Janet is een stuk kleiner dan wat je gewend bent van een shopper. Ik vind dit formaat ideaal. Het is handzaam en daardoor goed om overal mee te nemen en dagelijks te gebruiken. Een tas die ik graag in mijn collectie wil hebben. Ondanks dat deze tas van origine in de categorie shopper valt, is The Janet ook uitstekend te gebruiken voor vele andere (dagelijkse) gelegenheden.

OMYBAG_Tabichoice_THE JANET _ECO DARK BROWN

De schouderband

Leuk detail aan deze tas is dat je kunt variëren met de schouderband. De tas wordt namelijk geleverd met een korte en een langere en verstelbare schouderband. Super handig! De korte schouderband haal je heel eenvoudig weg en vervang je net zo eenvoudig met de langere schouderband. Af en toe kan het heerlijk zijn om je tas cross-over te dragen. Wanneer je bijvoorbeeld op de fiets bent.

OMyBag_Tabichoice_TheJanet_schouderband

De tas van binnen

De binnenkant is zoals we gewend zijn van O My Bag functioneel ingericht. Aan de ene kant twee vakjes voor onder andere je telefoon en aan de andere kant een ritsvak waar je sleutels in kunt.

OmyBag_Tabichoice_TheJanet_binnen

Ik ben blij verrast met deze nieuwe tas in de collectie van O My Bag. Een mooie, zeer kwalitatieve tas vervaardigd van stevig leer. Een review van de andere twee tassen volgt binnenkort!

Ook interessant om te lezen:

De tas van Phine 

Fly Violet van O My Bag is verrassend Fair Trade

Meer weten over O My Bag? www.omybag.nl
Tabichoice test en beoordeelt de tas. Op deze manier wil ik je graag inspireren en een volledige indruk geven over een tas en het label.

 

 

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login