Ratna_Ho_RTW_2015_Tabichoice_header

Uitgesproken met Ratna Ho

Milieubewust en sexy met Ratna Ho

Dat er veel mogelijk is met zeildoek laat Ratna Ho in haar collecties zien. De tassen uit de collectie van Ratna Ho zijn te herkennen aan het materiaal (o.a. hoog kwalitatief zeildoek) en het uitgesproken ontwerp. Verder zijn de tassen sportief, sexy en stijlvol.

Zeildoek is het nieuwe leer

De tas die ik nu uitlicht, is vervaardigd van zeildoek. Een leuk detail is het materiaal van de handvaten. Dit lijkt op het touw dat ook gebruikt wordt wanneer je gaat zeilen. Dat lijkt een beetje vreemd, maar het past perfect bij het zeildoek en de techniek die wordt toegepast om de tassen te maken. Lees meer hierover in het interview (zie onderin voor het linkje).

Rant Ho_RTW_2015_Tabichoice

Opvallend door haar eenvoud

De tas sluit je met een drukknoop en is aan de buitenkant voorzien van een ritsvakje. De binnenkant van de tas is ruim en eenvoudig ingericht. Binnenin vind je een vakje waar je een portemonnee en je sleutels in kunt doen. Doordat deze tas lekker veel ruimte biedt, kun je met gemak een katoenen tasje in de tas doen. Een tasje die je standaard meeneemt om te gebruiken wanneer je boodschappen gaat halen.  Ik haak hiermee in op de nieuwe regel dat je geen gratis plastic tasje meer krijgt om het gebruik van plastic te reduceren en daarmee ook het milieu positief te beïnvloeden. En deze bewustwording sluit naadloos aan bij de collecties van Ratna Ho. Een collectie waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Ratna Ho_RTW_2015_Tabichoice_binnen

Mocht een handtas niet je favoriet zijn en geef je liever voorkeur voor een cross-over tas, dan is ook deze tas perfect. Bij de tas krijg je namelijk ook een schouderband bij die je snel en makkelijk vastmaakt aan de tas.

Ratna_Ho_RTW_2015_Tabichoice_schouderband

Ratna Ho laat zien dat niet alleen tassen gemaakt van leder mooi en tijdloos kunnen zijn…

Over tas uitgelicht:
In deze rubriek licht Tabichoice een tas uit. Een review. Tabichoice licht alleen tassen uit waar ze achter staat. Elke tas wordt objectief beoordeeld. De tas moet bijzonder zijn. Bijzonder door onder andere het gebruik van materiaal, het verhaal, de functionaliteit en meer. Wil jij ook je tas in Tas Uitgelicht? Laat het dan weten via het contactformulier.  Ik sta altijd open voor nieuwe suggesties!

Ook leuk om te lezen:

Interview met Ratna Ho en Pascal Mulder

Mannen shoppen met Studio Mulder

Meer info over dit label: www.ratnaho.com

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login