Reiskoffer_Tabichoice-872-468

Een stijlvolle reiskoffer vinden

Zomervakantie

Whoehoe bijna zomervakantie!!! Zo veel zin in. Jij ook? Dit jaar doen we het anders. Normaal (ach ja, wat is normaal) boeken we een stacaravan en maken we er een leuke roadtrip van. Een trip van maximaal 1600 kilometer. Tussendoor een tankstop, eten, drinken, benen strekken en tussendoor een hotelovernachting om de volgende dag weer fris en fruitig de laatste kilometers te rijden.

Maar dit jaar niet. Dit keer is de keuze gevallen op een All Inclusive Resort in Portugal.  ALL INCLUSIVE!  En dit keer gaan we niet met de auto maar vliegen. Wij vinden het erg spannend. Niet om het vliegen, maar omdat we nog nooit all inclusive hebben geboekt. Het kan twee kanten opgaan: we vinden het te gek of we vinden het helemaal niks. SLIK. De kinderen daarentegen vinden het geweldig dat ze nu ein-de-lijk gaan vliegen. Dus dat is positief. Toch?

Reiskoffers

Dit betekent wel dat we nu andere reistassen mee moeten. Sporttassen maken plaats voor koffers. Schoudertassen maken plaats voor rugtassen. Eén detail… ik heb geen reiskoffer en nog steeds geen rugtas. Voor mij de uitdaging om de komende weken een mooie reiskoffer, handbagage en een rugtas te vinden. Niet alleen voor mij, maar ook voor man en kinderen.

Dussss ik ben op zoek gegaan naar leuke reiskoffers. Een reiskoffer die mooi vormgegeven is, opvalt en sterk is. Nooit geweten dat er zoveel keuze was. Met moeite is het gelukt om de 5 leukste koffers eruit te pikken.

Mijn top 5:

Karry Reiskoffer – € 64,90

Deze reiskoffer van Karry is heel vrouwelijk en sexy vormgegeven. De kleur benadrukt nog extra de vrouwelijkheid. Ik zie mijn man en kinderen niet zo snel met een koffer in deze kleur rondlopen.

Reiskoffer_Karry_roze_Tabichoice

SUITSUIT Fabulous Fifties – € 439,00

WOW, gewoon WOW. Dit setje staat hoog in mijn lijstje. Mooie retro set in heerlijke pasteltinten. Prachtige voor het hele gezin. De reiskoffers zijn trouwens ook apart verkrijgbaar. Dus mocht manlief ze niet mooi vinden, koop ik gewoon eentje. De grote uiteraard.

SUITSUIT_Retro_Tabichoice

SUITSUIT Lipstick Red Crocodile – € 179,00

Mooi rood is niet lelijk. En dat is deze reiskoffer zeker niet. Heerlijk opvallend kleurtje. Pik je er zo uit wanneer je je koffers moet pakken van de bagageband. Leuk detail is de croco print die erin verwerkt is.

SuitSuit_Lipstickred_Tabichoice

SUITSUIT boombox – € 349,00

(nu in de aanbieding. Normaal € 439,00)

Hoe leuk is dit?! Een koffer waarbij het lijkt alsof je met een box rondloopt. Te gek zeg. Dit is echt een stoer setje. Dit kan ik wel verkopen aan mijn mannen. Ik zie het al helemaal voor me dat ze trots met deze reiskoffers op het vliegveld rond zullen lopen. Ik kies er voor mezelf wel een andere bij.

SuitSuit_Boombox_Tabichoice

Saxoline Koffer – € 99,95

Een grappige en opvallende koffer van Saxoline. Ik zal deze koffer zelf niet kiezen, maar ik vermoed dat mijn kinderen deze wel heel erg leuk gaan vinden. Je blijft kijken naar deze koffer. En dat komt met name door de grappige illustratie. Elke keer dat je er naar kijkt, zie je wel weer een ander beestje.

saxoline-funny-animals-spinner-Tabichoice

Ik heb nog geen idee welke reiskoffer ik zal kiezen. Ze zijn allemaal leuk! Ik heb nog tijd. Ik laat mijn keuze afhangen welke handbagage en rugtas ik erbij vind. Ik vind het stiekem wel leuk om een beetje in stijl te gaan vliegen. Stiekem he. Jim en de kinderen vinden dat niet zo belangrijk. Gelukkig laten ze dit aan mij over.

Bon Voyage!

 

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login