Oilily_Weekendtas_Tabichoice_header

Weekendje weg met OILILY

Weekendtas van OILILY

De kerstvakantie komt eraan. De een gaat heerlijk een weekje skiën en de ander gaat gewoon even een weekendje weg. Het principe blijft dat je lekker er tussen uit gaat. Heerlijk! Voor welke vakantieduur je ook kiest, deze weekendtas van OILILY is erg geschikt om mee te nemen. Ik had deze tas meegenomen voor een weekendje naar Rotterdam en een weekendje Parijs.

Alles past in deze tas wat ik nodig had. Ik kon hem zelfs delen met mijn man! Nou vooruit, dat wil al snel met een man die voor een weekendje weg voldoende heeft aan één spijkerbroek, twee truien, een jas, twee shirts, gemeten aantal onderbroeken en sokken en zijn pyama. De helft van dit lijstje had die gewoon AAN. Kortom, ik gunde hem wel de ruimte in mijn weekendtas…

Oilily_Weekendtas_Tabichoice

Typisch OILILY

Hoewel de meningen verschillen over de kleurrijke en herkenbare prints van OILILY, blijf ik het een mooi merk vinden. Ik heb het altijd al mooi gevonden. Dit label is niet alleen kleurrijk, maar ook sterk. Sterk doordat Oilily in elke collectie trouw blijft aan haar principes, maar toch in elke collectie net weer anders is. Dat geldt ook voor deze weekendtas. 

Het is een ruime weekendtas voorzien van een voorvak dat je sluit met een rits. Wat ook ontzettend handig is, zijn de vakken die je binnenin de tas vindt. Kleine vakjes voor onder andere je maandverband en een ritsvak waar je je paspoort kwijt kunt.

Oilily_Weekendtas_Tabichoice_binnen_rits Oilily_Weekendtas_Tabichoice_binnen_1

 

De vorm van deze weekendtas is in principe rechthoekig. Hierdoor biedt de tas veel ruimte. En wanneer je niet heel veel hoeft mee te nemen (wat ik mij niet kan voorstellen), dan gebruik je de drukknopen aan de zijkanten. De tas lijkt dan kleiner. De tas heeft een verstelbare schouderband. Mocht je meerdere tassen mee nemen, kan je er dus voor kiezen om de weekendtas cross over te dragen.

Oilily_Weekendtas_Tabichoice_knoop Oilily_Weekendtas_Tabichoice_drukknoop

Kiwano collectie

Deze tas komt uit de OILILY – Kiwano collectie van dit najaar. Deze collectie combineert een traditionele OILILY bloemen print met een abstracte print in een afwijkend, gestructureerd materiaal. Je ziet ook dat de tas aan de buitenkant twee verschillende prints zijn en vervaardigd is van verschillende materialen. De prints zijn ondanks dat ze zo verschillende zijn in perfecte balans met elkaar gecombineerd. De binnenkant heeft weer een compleet andere print dan de buitenkant. Het contrast zie je ook terug in het gebruik van het materiaal: glanzende stof gecombineerd met een beetje leer en stevige schouderbanden.

Oilly_Patroon_Tabichoice

Ben je nog op zoek naar een weekendtas? Dan is deze absoluut een aanrader. En ook leuk om te weten: op de website van OILILY worden veel tassen nu met korting verkocht!

Ook leuk om te lezen:

Oilily Najaarscollectie

 

Meer informatie: www.oililyworld.com

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login