Weekendjeweg_header_872x469

Welke weekendtas neem jij mee?

Weekendje weg

Het is wel duidelijk dat de zomer voorbij is. Het is koud, het waait, het wordt al vroeg donker en het regent veel, heel veel. Voordat je het door hebt is het weer tijd voor de Heilige Mannen: Sinterklaas, Sint Maarten en Kerstman. Mis ik nog eentje?

Ik vind dat het najaar iets romantisch heeft: kaarsen, open haard, een strandwandeling, wandelen in het bos en met een lekkere zachte deken op de bank knus tegen elkaar zitten. Oke, een open haard heb ik niet en een strandwandeling doe ik zelden oftwel niet. Een boswandeling daarentegen proberen we wel vaker te doen, maar kaarsen aan en lui op de bank onder een lekkere zachte deken vindt dan wel regelmatig plaats bij ons thuis. Heerlijk!

In het najaar passeert de gedachte om een weekendje weg te gaan meerdere keren door het hoofd. Even uitwaaien zeg ik dan altijd. In het voorjaar hoef ik niet perse een weekendje weg. Dan geef ik graag voorkeur aan een BBQ in de achtertuin met vrienden en familie of alleen met mijn gezin.

Anyway, om goed voorbereid weg te gaan heb ik wel een weekendtas nodig. Tja, wie niet :). Een weekendtas moet ruim zijn, maar niet te groot. Alles moet erin passen wat je in een korte tijd nodig hebt en hij moet er ook leuk uitzien. Weet je dat het best lastig is om een leuke weekendtas te vinden? Ik heb daarom onderzoek gedaan welke weekendtassen dit najaar te verkrijgen zijn. Gelukkig heb ik voor dit seizoen deze vier weekendtassen kunnen vinden.

Weekendtassen_Tabichoice

Weekendtas 1: Castelijn & Beerens

Deze weekendtas komt uit de nieuwe collectie van Castelijn & Beerens, genaamd Bravo. Een stijlvolle tas vervaardigd van plantaardig gelooid leer.  Binnenkort meer over deze tas in Tas Uitgelicht.

Lees hier meer over de designer

Weekendtas 2: Oilily

Wederom een prachtige kleurrijke tas van Oilily. Hier word je toch vrolijk van! Ruime weekendtas uit de Kiwano collectie.

meer over deze tas in Tas Uitgelicht.

Lees hier meer over de najaarscollectie 2015 van Oilily.

Weekendtas 3: DeVi Bags

Noor’s Weekendbreak is een tas uit de collectie van DeVi. Nostalgisch en tijdloos.

Lees hier meer over de designer.

Weekendtas 4: Studio Mulder

De Weekendbag Joff van Studio Mulder is niet van leer en niet van stof. OF toch wel van stof? Nee van zeildoek. Heerlijk stevig en robuust en in beperkte oplage verkrijgbaar. Dat je het even weet…

Lees hier meer over de designer.

Ik ben er nog niet helemaal over uit welke weekendtas ik mee zal nemen. Ze zijn allemaal zo mooi! Ik ga nog even verder neuzen. Oh ja, niet vergeten dat de wintertijd dit weekend ingaat. Een uur langer slapen…

Ook leuk om te lezen:

Duurzaamheid voorop

Tas Uitgelicht: Pimps & Pearls

Share this Post!

0 Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Login